Huur/koop :
Soort object :
Prijs vanaf:
Prijs tot:

Deze banner kunt u zelf wijzigen via webwinkelbeheer

Deze banner kunt u zelf wijzigen via webwinkelbeheerKinkerstraat 200 IV
1234 AB Amsterdam

Soort woning: € Woonhuis, Bovenwoning

Soort bouw: Bestaande bouw
Bouwjaar:

Prijs: € 225000,-

Kamers: 1+ kamers
Woonoppervlakte: -50 m²
Perceeloppervlakte: tot 250 m²

Kinkerstraat 200 IV, 1234 AB Amsterdam

Op een fantastische locatie gelegen aan de Kinkerstraat nabij de hoek met de Bilderdijkstraat een volledig gerenoveerd driekamer appartement van circa 60 m2. Door de gunstige ligging heeft u vanuit de woon-/ eetkamer een leuk uitzicht over het kruispunt. Uitstekende bereikbaarheid. Voor de deur legio aan trams aanwezig welke u brengt naar alle windstreken van de stad alsmede de universiteit of bibliotheek.

Het pand zal gesplitst worden in appartementsrechten. Het casco zal derhalve voldoen aan de huidige eisen gesteld door Bouw- & Woningtoezicht. Daarnaast is het appartement ook van binnen volledig aangepakt.

De indeling is als volgt:

Entree op de derde verdieping. U komt direct in de woon-/ eetkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koel-/ vrieskast, viifpits gascomfoor, oven, vaatwasser alsmede een magnetron. In het midden van het appartement, in de doorgang naar de slaapkamer aan de achterzijde, de badkamer welke voorzien is van een toilet, douche en wastafel. Tevens een tweede kamer alsmede de kast voor de cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine.
Aan de achterzijde een afgesloten slaapkamer. De woning is vrij licht doordat in de schuine kap aan weerszijde ramen zijn ingebracht.

Advertentienummer: 1
Copyright 2006 Mijn Bedrijf  |  Contact  |  Algemene voorwaarden